logotipo de tinte capilar naturtint

Naturtint 3N Donker Kastanje Bruin

NATURTINT is een permanente haarkleuring zonder ammoniak, gekozen door consumenten over de hele wereld die op zoek zijn naar zachtheid, glans, hydratatie en maximale hoofdhuidverzorging.

De innovatieve en exclusieve gelformule verrijkt met natuurlijke ingrediënten respecteert in hoge mate de gezondheid van het haar. Het bevat ook een exclusieve Multi Care Quinoa Mask-behandeling, die het kleurproces verbetert en de kleurfixatie met 20% verhoogt.

  • 100% hydratatie.
  • Superzacht en glanzend haar.
  • Natuurlijke, gezonde en levendige kleuren.
  • Optimale hoofdhuidverzorging.
  • Met 100% bio-botanische olie, oliezuurolijfolie en moerasbloemzaadolie.
  • Snel en makkelijk aan te brengen.

KLEURGEL MET 100% BIO-BOTANISCHE OLIËN

coloracion capilar ingredientes naturales

OLIEZUUR VOLLEDIG AFKOMSTIG UIT OLIJVEN

Essentiële biologische oliën die kracht en vitaliteit geven. Dringt diep door, versterkt het haar van de wortel tot de punten. Photoprotection heeft
een beschermende werking op alle invloeden van buitenaf en verlengt de duur van de kleur. Resultaat; diepe voeding, herstellend en maakt het haar sterker.

MOERASBLOEMZAADOLIE

Biologische olie die de elasticiteit herstelt en verlies van vocht voorkomt. Zachtheid en glans, jeugdig en gezond haar.

MULTI-CARE MASKER MET QUINOA
deze formule bevat 99% natuurlijke ingrediënten

Quinoa

Quinoa wordt beschouwd als een “compleet eiwit” omdat het de acht essentiële aminozuren bevat. In het Multi-Care Mask helpt het om de haarkleur te fixeren, wat resulteert in een intensere en langdurigere tint. Het helpt ook bij het stylen en helpt de glans te versterken, voor gezonder ogend haar.

SHEA BUTTER

Herstellend ingrediënt, geeft diepe voeding aan het haar en herstelt de natuurlijke schoonheid. Kalmeert de droge hoofdhuid door diep vocht in te brengen. Vermindert pluis, ideaal voor het stijlen van jouw haar, maakt het haar glad en zijdezacht.

BAOBABZAAD PROTEÏNE

De Baobab staat bekend als de “boom des levens”, het heeft anti-aging eigenschappen en geeft vitaliteit en kracht. Jeugdig en gezond haar.

MARIADISTEL

Natuurlijk alternatief voor siliconen, geeft een natuurlijke glans en zijdezacht gevoel.